Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Stem på Atle Kettilsen som Årets Grasrottrener 2024!

6. oktober 2024

I 2021 startet NFF, Norsk Tipping og Norsk Fotballtrenerforening kåringen Årets Grasrottrener for å løfte frem og hedre grasrottrenere i hele landet. I år skal det kåres en vinner fra hver krets som er med videre i kampen om å bli Årets Grasrottrener 2024. Nominasjonsperioden er har gitt over 150 nominerte grasrottrenere og nå er vi gang med avstemningen.

Atle Kettilsen nominert fra Flint Fotball

Fra Flint har Atle blitt nominert, og vi håper på massiv støtte fra klubbens medlemmer, støttespillere og fans på stemme han frem.

Trenergruppa for G11 (2013) har vært stabil helt siden oppstarten. Atle har tatt hovedansvaret, og det er ingen tvil om at han elsker fotball og videreformidler den gleden til alle gutta. Han er rolig og sindig – og svært god på å veilede og se guttenes kvalitet under trening og kamp. Han har veiledet mange usikre fotballben til å bli trygge med ballen og på ballen. Alle blir sett på trening og under kamp, selv om gruppa består av 50-60 spillere. Dette kan også foreldrene i spillergruppen skrive under på. Laget er godt drevet, og har fokus på godt miljø og det sosiale rundt laget.

Stem frem til 15. oktober! 

  • Stem Atle frem til finalen – det skal kåres en vinner per krets!
  • Kretsvinnere mottar i tillegg til heder og ære, kr 10.000,- til klubben
  • Årets grasrottrener kåres blant kretsvinnerne.

Stem på Atle her! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/10/Atle-Kettilsen.jpg

Atle Kettilsen

Trener G11 (2013)

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram