Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint J13 med bronse i Adidas Cup!

14. oktober 2024
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/10/Adidas-cup-j13-1920.jpg

ADIDAS CUP 2025Flint J13 tok bronse i Adidas Cup!


Flint J13 (2011) startet årets første kamp i Adidas Cup mot Randesund og seier 4-0 på hjemmebane. En komfortabel seier hvor vi fortjent vant kampen.

Neste runde var mot Kongsberg og seier 0-2 på bortebane. En jevn kamp hvor vi ikke fikk full uttelling for alle sjansene vi skapte.

I cupens tredje runde tok de turen til Oslo og motstander Oppsal. Her feide vi de av banen med hele 1-5 på bortebane. En maktdemonstrasjon.

Motstanden ble meget bedre i kvartfinalen hvor motstander var Frogner på bortebane. Her klarte vi å stå i mot trykket og berget seier 1-2 på bortebane.

Sluttspillhelg 

Turen gikk så til Gjøvik og sluttspillhelg i Adidas cup for aldersbestemte lag fra årsklasse 2011 til 2009.

I semifinalen var motstander Djerv 1919. Dette var en jevn kamp mellom lagene. Flint røyk på to skader på rappen som desverre preget kampbildet. Djerv går opp til 1-0 noe som også blir sluttresultatet.

I bronsjefinalen møtte vi Randesund. Flint åpner i et forrykende tempo og presser høyt i banen. Michelle Otterbeck sklir inn 1-0 på bakerste stolpe etter et soloraid av Aurora Pettersen 20. min ut i andre omgang. Flint eier presset og 5 minutter før slutt setter Alvilde Øvereng Skog spikeren i kisten med et kanonskudd. Kampen ender med seier 2-0 og 3. plass i Adidas cup for Flint j13.

Trenerene hyller jentene for innsatsen og samholdet gjennom to dager på Gjøvik.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram